Over ons

ZOOM! Kamermuziekfestival

Van 30 mei t/m 3 juni 2018 presenteren wij, Stichting ZOOM! en het Ruysdael Kwartet, de vierde editie van het Zoom! kamermuziekfestival. ZOOM! is een jaarlijks terugkerend klassiek-muziekevenement op internationaal topniveau, geprogrammeerd door de musici van het bekende Ruysdael Kwartet. Wij zijn er trots op dat we opnieuw topmusici uit binnen- en buitenland kunnen presenteren in de prachtige omgeving van de Veluwezoom en de IJssel. Van woensdag tot en met zondag, geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

Naast de bijzondere concerten zijn er ook speciaal voor het festival gemaakte voorstellingen en educatieprogramma’s voor kinderen en scholieren van het voortgezet onderwijs.

Voor amateurensembles en studenten van het conservatorium geven de aanwezige internationale topmusici masterclasses. Ten slotte kunt u op de zondagmiddag op de fiets het landschap en de verborgen juweeltjes van de omgeving ontdekken tijdens het fietsrouteconcert, met optredens op acht bijzondere locaties.

Colofon
Stichting Zoom! Kamermuziekfestival

 

Bestuur
Marian Louppen, voorzitter
Piet Blanksma, secretaris
Paul Ermers, penningmeester
Geertje van der Burg

Zakelijk Leider: Ernest Loot
Productieleider: Stef de Wit
Artistieke leiding: Het Ruysdael Kwartet
PR en communicatie: Melinda Stroeve

Comité van Aanbeveling
Jan Terlouw (oud-politicus/schrijver)
Petra van Wingerden (Burgemeester Rheden)
Emmy Verhey (violiste)
Jan Hendrik Klein Molekamp (Burgemeester Rozendaal)
Loes van der Meijs (Burgemeester Doesburg)
Hans Esmeijer (politicus/bestuurder)