Kaarten bestellen

Er zijn nu kaarten te koop voor ZOOM! 2021. Kaarten zijn online te koop via ZOOM!-winkel onder dit bericht.

De huidige situatie heeft ons gedwongen een nieuwe periode te kiezen in plaats van ons gebruikelijke eerste weekend van juni. Ook zijn niet alle locaties geschikt voor een concert onder de huidige regels. Wij verwachten daarnaast dat er in de komende tijd het een en ander kan veranderen. Voorlopig zijn de kaarten dan ook beperkt beschikbaar. Als de regels verder versoepeld worden, zullen er meer kaarten beschikbaar komen. Ook kan het zijn dat er concerten op andere locaties gespeeld gaan worden. Houdt dus onze site én onze nieuwsbrief goed in de gaten!

Tijdens uw festivalbezoek moet u beschikken over een coronatoegangsbewijs. Dit bewijs maakt u met een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of een herstelbewijs. Dit coronatoegangsbewijs is, in combinatie met een geldig ticket en een identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) uw toegang tot het Festival.
Coronatoegangsbewijs
U kunt op uw smartphone uw coronatoegangsbewijs aanmaken:
1. Download de CoronaCheck-app via coronacheck.nl.
2. Open de app. Er wordt u gevraagd om een bewijs toe te voegen (een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs).
3. In alle drie de opties wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. In het geval van een negatieve test moet u ook een ophaalcode invullen die u krijgt bij de testuitslag.
4. Na het inloggen krijgt u op de app automatisch een QR code te zien. Dit is uw coronatoegangsbewijs en dit moet u tonen bij de ingang van de concertzaal. Neem uw telefoon waarmee u het coronatoegangsbewijs heeft aangemaakt dus mee naar het festival.
Let op: indien u niet in het bezit bent van een DigiD, wacht niet te lang met het aanvragen. Hier gaan enkele werkdagen overheen.
Mocht u er niet uitkomen, bekijkt u dan deze uitlegvideo over coronacheck-app.
Papieren coronabewijs via de computer
Heeft u geen smartphone maar wilt u wel in het bezit komen van een coronatoegangsbewijs? U kunt ook een papieren coronatoegangsbewijs aanmaken om uit te printen. Dat doet u op coronacheck.nl. U doorloopt dezelfde stappen als hierboven aangegeven.
Geen computer of smartphone
Beschikt u niet over een computer of een smartphone, maar wel over een DigiD? Vraag dan of iemand in uw omgeving u kan helpen. Als dat niet mogelijk is, dan kunt u via het gratis helpdesknummer 0800 – 1421 (vanuit het buitenland: +31 70 750 37 20), dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur, een papieren coronabewijs aanvragen. Dit wordt dan per post opgestuurd. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van vijf dagen.