Fietsrouteconcert 2018

Dit unieke en inmiddels populaire evenement is niet meer weg te denken uit het ZOOM! kamermuziekfestival. Terwijl u op de fiets een serie verrassende concertjes bezoekt op de prachtigste plekken in de omgeving van Rheden, geniet u ten volste van de schoonheid die de Veluwezoom u tijdens het volwassen voorjaar te bieden heeft.

We hebben voor u 3 routes uitgestippeld met elk 4 diverse concertjes die goed haalbaar zijn wat betreft de fietsafstand. De eerste concerten starten om 13.00 uur

Voor een sportievere uitdaging staan diegenen die zelf een bouquet aan concerten willen samenstellen uit deze 3 fietsroutes. Alles is mogelijk voor wie niets wil missen!

Zoals gewoonlijk ontvangt u bij de eerste locatie ook uw routebeschrijving met programma’s.

U kunt vanaf 9 april uw ticket kopen voor een van de onderstaande routes. Als u  in de voorverkoop een ticket voor een van de routes koopt, hebt u ook toegang tot het slotconcert om 17.00 uur in de Dorpskerk. Op de dag zelf zijn er bij de locaties kaartjes voor de losse voorstellingen te koop. Wees er snel bij, het fietsrouteconcert is erg populair!

Er zijn uitvoeringen op de volgende locaties:

Route 1

Route 2

Route 3

Slotconcert voor alle routes: