ZOOM! tijdens Corona: Mozart Strijkkwintet

Wolfgang Amadeus Mozart
Strijkkwintet nr. 4 in g, K 516
– Allegro
– Menuetto & Trio. Allegretto
– Adagio ma non troppo
– Allegro

Het Ruysdael Kwartet en Frank Brakkee (altviool)

Voor dit concert en andere concerten dit jaar zijn enkele kaarten beschikbaar. U kunt deze alleen per e-mail bestellen via vrienden@zoomfestival.nl. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. U ontvangt dan van ons bericht of u de gewenste kaartjes toegewezen krijgt en tevens het verzoek het bedrag aan ons over te maken.

Uiteraard zijn wij hierbij gebonden aan de voorschriften van overheidswege. Het aantal bezoekers mag maximaal uit 30 personen bestaan. Wij houden ons aan de anderhalve meter afstand. Geen koffie vooraf noch drankje na afloop. Toiletten zijn niet beschikbaar. Er wordt volgens de richtlijn vooraf en tussen de concertjes door zorgvuldig schoongemaakt. En uiteraard geldt ook hier: wie verkouden is of koorts heeft blijft thuis.

Wij wijzen u er nog op dat enkele concertjes zullen worden opgenomen en op YouTube, rechtstreeks of later, zullen worden uitgezonden waarbij het publiek eveneens in beeld kan komen. Hoewel het natuurlijk buitengewoon jammer is dat niet iedereen alle concertjes kan bijwonen door de 30-personenrestrictie, zijn wij toch heel blij met hetgeen wèl mogelijk is.