Veilig bezoek met een Coronatoegangsbewijs

Tijdens uw festivalbezoek moet u beschikken over een coronatoegangsbewijs. Dit bewijs maakt u met een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of een herstelbewijs. Dit coronatoegangsbewijs is, in combinatie met een geldig ticket en een identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) uw toegang tot het Festival.

Coronatoegangsbewijs

U kunt op uw smartphone uw coronatoegangsbewijs aanmaken:

  1. Download de CoronaCheck-app via coronacheck.nl.
  2. Open de app. Er wordt u gevraagd om een bewijs toe te voegen (een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs).
  3. In alle drie de opties wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. In het geval van een negatieve test moet u ook een ophaalcode invullen die u krijgt bij de testuitslag.
  4. Na het inloggen krijgt u op de app automatisch een QR code te zien. Dit is uw coronatoegangsbewijs en dit moet u tonen bij de ingang van de concertzaal. Neem uw telefoon waarmee u het coronatoegangsbewijs heeft aangemaakt dus mee naar het festival.

Let op: indien u niet in het bezit bent van een DigiD, wacht niet te lang met het aanvragen. Hier gaan enkele werkdagen overheen.

Mocht u er niet uitkomen, bekijkt u dan deze uitlegvideo over coronacheck-app.

Papieren coronabewijs via de computer

Heeft u geen smartphone maar wilt u wel in het bezit komen van een coronatoegangsbewijs? U kunt ook een papieren coronatoegangsbewijs aanmaken om uit te printen. Dat doet u op coronacheck.nl. U doorloopt dezelfde stappen als hierboven aangegeven.

Geen computer of smartphone

Beschikt u niet over een computer of een smartphone, maar wel over een DigiD? Vraag dan of iemand in uw omgeving u kan helpen. Als dat niet mogelijk is, dan kunt u via het gratis helpdesknummer 0800 – 1421 (vanuit het buitenland: +31 70 750 37 20), dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur, een papieren coronabewijs aanvragen. Dit wordt dan per post opgestuurd. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van vijf dagen.